”Mă întorc la soția mea”, amanta nu acceptă decizia și se sinucide

”Mă întorc la soția mea”, amanta nu acceptă decizia și se sinucide.   Îndrăgostită nebunește de un bărbat căsătorit, decide să se sinucidă atunci când el îi spune că relația s-a terminat.

Relația dintre Andrew Hardman și Emily Henthorn s-a născut ca mule altele. Cei doi au lucrat împreună și de-a lungul timpului au devenit prieteni, apoi s-au apropiat din ce în ce mai mult până  au descoperit că sunt atrași unul de celălalt.  Singura problemă legată de ceea ce părea o relație ca toate altele a fost faptul că Andrew era deja căsătorit.  Atracția fizică dintre cei doi a fost puternică și timp de 5 luni au continuat să se vadă, dar în final sentimentul de vinovăție față de soție l-a făcut să renunțe la amantă.

Tatăl pe patul de moarte nu poate participa la nunta fiicei sale, ce face ea vă va lăsa fără cuvinte / VIDEO

Andrew i-a mărturisit soției sale despre relația lui cu Emily. Cei doi au discutat, dar au ajuns în cele din urmă la concluzia că își pot salva căsnicia doar cu condiția să nu o mai vadă niciodată. Bărbatul i-a comunicat decizia fetei, însă ea nu a a acceptat și s-a sinucis

Intervievat de The Sun,  bărbatul a povestit cum a comunicat decizia de a pune capăt relației și cum a reacționat Emily: „Am văzut-o în hol firmei unde lucram și mi-a spus că dacă nu poate să mă aibe, viața ei nu mai are sens”. Ultima conversație dintre cei doi a fost pe 2 mai și după ce i-a repetat bărbatului că fără el nu poate să trăiască, tânăra de numai 25 de ani Emily, s-a sinucis.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.