M49 ursul brun numit geniul evadarii: padurarii italieni se afla pe urmele unui urs

M49 ursul brun numit geniul evadarii: padurarii italieni se afla pe urmele unui urs

 

Ursul brun denumit de autorități “M49” are o greutate de 149 de kilograme și a evadat dintr-un centru din Val Rendena, la câteva ore după ce fusese capturat. Maurizio Fugatti, președintele provinciei Trontino, a emis un ordin pentru a fi prins sau chiar ucis, după ce a ajuns la concluzia că animalul este un pericol pentru oameni, potrivit RaiNews. Acesta a reușit să escaladeze 3 garduri electrice și pe o barieră înaltă de 4 metri.

 

De cealaltă parte, organizațiile care luptă pentru drepturile animalelor au luat partea ursului.

 

“Fugi și salvează-te”, a spus președintele Ligii de Apărare a Animalelor , Michela Vittoria Brambilla.

Te-ar putea interesa și Tragedie pe un teren de golf din SUA: o fetita a murit dupa ce a fost lovita de o minge de golf aruncata de tatal ei

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.