M-am culcat cu 20 de fantome și sunt mai buni decât bărbații “. Acum vrea un copil

M-am culcat cu 20 de fantome și sunt mai buni decât bărbații “. Acum vrea un copil

Pare  o nebunie, dar în lume există oameni care pretind că au avut fel de fel de relații cu fantomele. Unii dintre ei, în special femeile pretind că au avut o relație de ani de zile cu o fantomă și  chiar au rămas însărcinate cu o fantomă.

Ultima poveste este a unei femei care pretinde că a avut relații casuale cu 20 de fantome și acum intenționează să se căsătorească cu una. Femeia se numește Ametist Realm, locuiește în Marea Britanie și pretinde că a avut relații intime cu fantomele susținând că sunt mai buni la pat decât bărbații.  În timpul unui interviu, a explicat că a avut mai multe relații cu spiritele decât cu bărbații. A participat chiar și la un program  britanic pentru a-și povesti povestea.

A început să aibe raporturi cu fantomele acum 11 ani și se simte pregătită să facă și un copil

Haos pe aeroportul din Manchester: un pachet suspect detonat, un bărbat fuge gol prin gară

Femeia în vârstă de 30 de ani din Bristol a povestit despre relația ei spicială pe care o are cu fantoma…atât de specială că ar dori să-și întemeiască o familie.  Mai mult decăt atât, ea și-a lăsat iubitul ei pentru acest spirit ! De ani de zile nu mai are relații cu bărbații declarând  că prima ei relație paranormală era în timp ce era în pat cu fostul său iubit (uman).

Femeia, în noaptea aceea, a început să se simtă atinsă pe coapse și pe față, nu era iubitul ei.

Potrivit declarațiilor sale a început să ducă o viață amoroasă atât cu iubitul ei uman cât și cu fantoma, până acum trei ani când și-a părăsit iubitul în cane și oase pentru a sta cu fantoma.  Acum intenționează să aibă un fiu: “Am făcut unele cercetări despre sarcini între o fantomă și o persoană  și există o posibilitate”.

Nu este prima dată când o persoană pretinde că are ralații cu o fantomă. Oare este ceva adevărat în povestea asta,   sau este pur și simplu o halucinație sau o problemă mentală?

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.