Luke Perry a Murit ! Actorul de 52 de ani suferise un atac cerebral

Luke Perry era internat la spitalul Sfântul Joseph din Burbank, după ce joi, 28 februarie, suferise un accident vascular cerebral.

Luke Perry a murit înconjurat de cei doi copii, logodnica Wendy Madison Bauer și mama sa, a anunțat un apropiat.

Doctorii l-au ținut sedat, sperând că astfel se va recupera după AVC suferit joi, însă șansele de supraviețuire erau mici.

Există un oraș norvegian unde sunt mai multe cărți decât locuitori

Recent, actorul l-a interpretat pe Fred Andrews în serialul de succes “Riverdale”. Perry a jucat şi în filme ca “Buffy the Vampire Slayer” şi “8 Seconds”.

Tragica știre a fost difuzată de Tmz

De Ana Moldovan

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.