Lufthansa, alarma falsa cu bombain avion: s-a indragostit de o hostess si nu vrea sa o lase sa plece

Lufthansa, alarma falsa cu bombain avion: s-a indragostit de o hostess si nu vrea sa o lase sa plece

A provocat o alarmă falsă cu bombă  de dragul unei hostess. Acesta lucru s-a întâmplat în urmă cu două zile pe aeroportul din Belgrad. Avionul companiei Lufthansa trebuia să plece către Frankfurt. Omul și-a recunoscut responsabilitatea, susținând că a făcut-o pentru că s-a îndrăgostit de o stewardesă din acel avion.

 

Mass-media citează avocatul lui Zoran N. (65 de ani), potrivit căruia omul întâlnise două asistente de zbor de la  Lufthansa în Ada Ciganlja și le-a învitat la cină dar cele două au refuzat. Prin urmare, bărbatul  încercase să se apropie de tânără căutând-o în hotelul în care locuia, dar nu o găsise. A doua zi, în încercarea improbabilă de a o opri și de a nu o lăsa să plece, el a decis să facă apelul anonim, semnalând prezența unei bombe în avion.

 

Alarmarea a provocat evacuarea imediată a celor 130 de pasageri aflați deja la bord și a celor cinci membri ai echipajului, inclusiv cele două asistente de zbor provocând cum este și firesc panică printre pasageri.  După verificări atente, care au durat câteva ore și unde nu s-a  descoperit nicio bombă la bord, zborul Lufthansa  programat pentru ora 6.15 dimineața, a plecat la Frankfurt după ora 14.00 .

 

După audierea în cadrul urmăririi penale, judecătorul l-a condamnat pe  Zoran N. la o luna de închisoare.

De Ana Moldovan

Te-ar putea interesa și Serbia, avion evacuat din cauza unei alarme cu bomba

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.