Lucia Perez a fost violată până la moarte: judecătorii care i-au achitat pe vinovați sunt anchetați

Instanța penală Buenos Aires a decis să investigheze judecătorii care au achitat de viol și omor atacatorii tinerei Lucia Perez în vârstă  de 16 ani care a murit din cauza leziunilor genitale și anale pe 08 octombrie 2016  în Mar del Plata la câțiva kilometri de Buenos Aires, în Argentina.

Această sentință a judecărilor Curții Penale de la Mar del Plata datează în urmă cu un un an. Ei au absolvit de acuzații de agresiune sexuală și ucidere  torționarii  Lucei . Matías Farías, în vârstă de 23 de ani și Juan Pablo Offidani în vârstă de 41 de ani, au scăpat cu o pedeapsă de opt ani. Populația argentiniană s-au împotrivit  a ceea ce au numit o sentință „patriarhală”, atât de mult încât procurorul Maria Isabel Sanchez care a formulat acuzațiile împotriva celor trei, a fost pus sub anchetă și acuzată că a dezvăluit detalii șocante despre autopsie.

Citește și Un raton beat care a devenit atracția turiștilor la un târg de Crăciun din Germania, a avut un sfârșit trist / VIDEO

Faptele datează de acum doi ani. La 8:30 dimineața, pe 8 octombrie 2016, Lucia a fost atrasă de cei trei criminali într-un apartament de lângă școala unde învăța. Acolo au forțat-o să ia marjuana și cocaină și apoi a fost violată cu o violență ieșită din comun.  Când atacatorii și-au dat seama că fata era  moartă, au spălat-o de sânge, au îmbrăcat-o și au transportat-o ​​la spitalul din apropiere din Mar Del Plata.

Autopsia a dezvăluit leziuni anale și vaginale severe care i-au provocat moartea.  La proces, judecătorii au crezut că nu a existat agresiune sexuală și că nu este posibil să se dovedească cauza morții, prin urmare, au decis să-i condamne pe inculpați doar pentru vânzarea de droguri.

Acum judecătorii  Pablo Viñas , Facundo Gómez Urso și Aldo Carnevale sunt anchetați.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.