Luce Douady, campioană la alpinism sportiv, a murit la vârsta de numai 16 ani

Campioana de alpinism, Luce Douady, a murit la vârsta de 16 ani, în timpul unui accident tragic, duminică, 14 iunie, pe stâncile falezei Luisset din Franța.

Conform unei prime reconstrucții, fata, o stea în ascensiune a acestui sport, urca pe un perete împreună cu alte 7-8 persoane când a alunecat și a căzut de la 150 de metri. Autoritățile franceze au deschis o anchetă pentru a reconstrui dinamica exactă a accidentului, care a șocat Franța și lumea alpinismului sportiv.

Îndrăgitul actor din Bollywood, Sushant Singh Rajput, a murit: avea 34 de ani

Născută în Chambery, Luce Douady ar fi împlinit 17 ani în noiembrie. Pasionată de alpinism de când era copil, în ultimii ani s-a specializat în alpinism sportiv, arătând un talent deosebit pentru această disciplină. Recent, fata a câștigat medalia de aur la categoria Boulder la campionatele mondiale de alpinism pentru tineri, care s-au desfășurat pe stadionul Climbing din Arco, în provincia autonomă Trento, Italia.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.