Lovește cu roata peste o pungă de gunoi și decoperă că conține un milion de dolari: cheamă poliția

Credeau că este o pungă de gunoi, în schimb era plină de bani. O surpriză plăcută pentru o familie din Virginia, care   s-au împiedicat acum câteva zile într-o pungă în mijlocul drumului.

David și Emily Schantz erau în mașină în apropierea casei când au văzut o pungă aruncată aproape de mijlocul drumului și pe care toți șoferii o ocoleau. Când s-au dat jos din mașină pentru a muta acea pungă cei doi soți și-au dat seama că era plină cu bani.  “În interiorul pungii erau alte pungi de plastic pline cu bani”, a spus femeia presei locale.

Și-a închis fiul în vârstă de 14 luni în mașină și i-a dat foc: mama arestată

În acel moment, au contactat imediat poliția care investighează cine ar putea fi proprietarul acestei enorme sume de nbani. Cea mai probabilă ipoteză pare să fie că punga aparținea serviciului poștal din Statele Unite care a pierdut-o în timp ce se îndreptau spre o bancă.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.