Los Angeles: Lucrătorii esențiali trebuie să poarte măști și acasă pentru a proteja membrii familiei

Autoritățile sanitare din Los Angeles au decis că toți cei care desfășoară activități esențiale trebuie să poarte măști și acasă. Situația în Los Angeles este extrem de gravă, încât oficialii din domeniul sănătății îi sfătuiesc acum pe toți lucrătorii esențiali să poarte măști în interiorul casei lor pentru a evita răspândirea Covid-19 în familii.

 Citește și Brexit, Olanda: sandvișuri cu șuncă confiscate persoanelor care sosesc din Marea Britanie

“În acest moment, din cauza infecției atât de răspândite, recomandăm oamenilor să poarte echipament de siguranță chiar și în timp ce sunt acasă“, a declarat Barbara Ferrer, directorul de sănătate publică din Los Angeles, într-o conferință de presă, luni.

În fiecare minut, în medie de 10 persoane se infectează cu Covid, au declarat luni oficialii din domeniul sănătății. Peste 932.600 de persoane au fost infectați de la începutul pandemiei iar în acest moment mai mult de 7.900 de pacienți Covid-19 internați , 22% dintre aceștia fiind în unități de terapie intensivă.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.