Los Angeles în flăcări: oamenii fug din metropolă

Mai multe focare au izbucnit în sudul Californiei, punând în alertă atât autorităţile, cât şi pe cei care locuiesc în zonă.

Sute de case sunt în pericol să ardă iar localnicii au primit ordin de evacuare. Autorităţile au închise deja câteva şcoli din regiunea afectată. Pompierii încearcă să stingă focul dar misiunea lor e îngreunată de terenul dificil.

Practica șocantă anti-viol. Fetițelor li se zdrobesc sânii cu greutăți fierbinți

Incendiile de vegetaţie au izbucnit în mai multe regiuni din sudul metropolei Los Angeles. Sute de case sunt ameninţate de flăcări şi unele familii au fost evacuate – sau au fugit deja din calea focului.

Cauzele izbucnirii incendiilor nu se cunosc deocamdată, însă mai mulţi martori spun că ar fi fost provocate de fulgere.

De Andreea Sas

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.