Los Angeles: ambulanțele au avut ordinul de a selecționa pacienții: ”În spital doar cei care au șansa de a se salva”

Personalul sanitar de pe ambulanță din județul Los Angeles, California, a fost instruit să nu transporte pacienții cu șanse mici de supraviețuire la spital. Este directiva autorităților de sănătate, având în vedere că spitalele din regiune se prăbușesc, iar decesele cauzate de coronavirus sunt de aproape o mie pe zi. În schimb, personalului serviciului de urgență li s-a spus să raționeze oxigenul.

Citește și Covid, prea mulți morți în Los Angeles: Nu se mai găsește lemn de pin pentru a construi sicrie și se închiriază frigidere-container

Regiunea riscă să ajungă la 1.000 de decese din cauza Covid pe zi, iar spitalele aproape că se prăbușesc. New York a emis o directivă similară în aprilie anul trecut, în punctul culminant al pandemiei, sugerând neadmiterea pacienților care nu puteau fi tratați pe loc, cum ar fi atacurile de cord sau accidentele vasculare cerebrale.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.