Londra,un tânăr a aruncat un copil de 6 ani de pe Tate Modern. Iată cine este

Londra,un tânăr a aruncat un copil de 6 ani de pe Tate Modern. Iată cine este

Pe 4 august, un copil de 6 ani a căzut de la etajul zece până la al cincilea etaj al celebrului muzeu din Londra, unde era cu mama sa: acum nu mai poate vorbi, mânca și nici mișca. Un adolescent a fost arestat la Londra sub suspiciunea de tentativă de omor. Se pare că adolescentul l-a fi împins pe băiețel de la etajul al zecelea din Tate Modern din Londra. Cei doi se aflau pe tesara acoperișului.

Tânărul arestat pe atunci avea 17 ani  Jonty Bravery și a fost acuzat de tentativă de omor. Când a împlinit vârsta, judecătorul Nicholas Hilliard a decis să-i facă cunoscut numele și fața bărbatului.

Venezuela, „prizonieri goi și torturați”, un video care a șocat internetul

Conform rapoartelor poliției londoneze, tânărul care avea pe atunci, 17 ani, nu cunoștea  victima. Familia copilului, de origine franceză, a emis o declarație în această săptămână în caredeclară că „copilul nostru nu mai știe să vorbească, să mănânce sau să se miște corpul. Familia a deschis o pagină GoFundMe, care până acum a strâns aproape 100.000 de lire sterline pentru îngrijirea medicală a copilului.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.