Londra, zborurile către Europa Centrală luate cu asalt din aeroportul Gatwick

Zborurile din aeroportul din Gatwick a fost luat cu asalt aseară către destinațiile Europei Centrale și de Est,  pline de călători de ultimă oră care încercau să ajungă acasă înainte de intrarea în vigoare a interdicției de călătorie din Marea Britanie, relatează Skynews.

Citește și Marea Britanie: la câteva ore după ce Boris Johnson a anunțat blocarea , mii de oameni au fugit din Londra

Zborurile către Budapesta, Sofia, București și Gdansk au decolat chiar înainte de ora 22.00 și erau toate ocupate, mulți călători grăbindu-se spre aeroport pentru a prinde ultimele zboruri disponibile, deoarece a devenit clar astăzi că frontierele se închideau.  Unii pasageri au încercat să parcurgă rute de tranzit complicate prin Europa de Est, de acolo către destinații care au închis deja frontierele, precum Belgia sau Franța.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.