Londra: un incendiu de proporții a cuprins un club de noapte / VIDEO

Un incendiu de proporții a cuprins un club de noapte!  Aproximativ 60 de pompieri sunt implicați în stingerea incendiului care a cuprins clubul de noapte Koko din Londra luni seara, în jurul orei 21:00.

Clubul era închis pentru renovare și, prin urmare, nu s-au înregistrat răniți. Potrivit autorităților,flăcările devastat aproximativ 30% din acoperișul structurii. Clubul urma să se redeschidă în primăvara anului 2020.

Citește și Un pastor și-a înjunghiat mortal soția în biserică și apoi s-a ucis: crima s-a petrecut în fața enoriașilor

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.