Londra, un copil de 6 ani a cazut din Tate Modern: un tanar de 17 ani arestat

Londra, un copil de 6 ani a cazut din Tate Modern: un tanar de 17 ani arestat

Un adolescent a fost arestat la Londra sub suspiciunea de tentativă de omor. Se pare că adolescentul l-a împins pe băiețel de la etajul al zecelea din Tate Modern din Londra. Cei doi se aflau pe tesara acoperișului. Copilul, a căzut peste balustrada terasei pe terasa de la etajul al șaselea și se află în stare critică și  a fost transportat cu elicopterul de urgență la spital unde  se află în condiții foarte grave.

Cutremur cu magnitudinea de 6.3 in Japonia langa Fukushima

De Ana Moldovan

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.