Londra, tripleți identici arestați pentru aceeași crimă. “Investigatorii induși în eroare de ADN”

La Londra , trei frați tripleți identici englezi în vârstă de 28 de ani au ajuns în cătușe pentru aceeași crimă. Operațiunea Scotland Yard a început prin confiscarea unor arme de foc în 2017, ceea ce a dus la arestarea a patru bărbați.

Analiza ADN-ului asupra armelor a complicat însă munca investigatorilor, deoarece detaliile disponibile indicau cei trei gemeni, dar erau compatibili cu fiecare dintre ei. „Știau acest lucru și foloseau acest element pentru a ne induce în eroare ”, a explicat Driss Hayoukan, detectivul care s-a ocupat de caz.

Un băiat de 8 ani atacat de o pumă, salvat de un miracol: “i-am băgat un băț în ochi”

Frații au fost monitorizați cu atenție până când s-a demonstrat implicarea celor trei, ultimii membri ai unui grup de opt bărbați, iar acum sunt în arest. Ricky și Ralston Gabriel, ambii jucători semi-profesioniști, au fost condamnați la 14 ani de închisoare de o instanță din Londra. Reiss, cel de-al treilea frate, a fost condamnat la 18 ani de închisoare.

Anchetele au durat mai mult de un an.

De Claudiu Bot

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.