Londra sub soc: Un mare actor din Broadway s-a spanzurat de un pod din Central Park

Londra sub soc: Un mare actor din Broadway s-a spanzurat de un pod din Central Park

Harlan Bengel, de 45 de ani, s-a spânzurat pe un pod din Central Park. Actorul a jucat în “War Horse” și “The Phantom of the Opera” și a fost găsit agățat de un pod în  Central Park nell’Upper West Side.

 

Potrivit surselor de poliției și a mass-mediei, omul a fost găsit mort de un trecător în jurul orei 6 azi dimineață.  Martorul care a descoperit corpul a chemat de urgență 911. “S-a spânzurat de balustrada de la marginea podului . Am văzut o frânghie portocalie lungă. Avea o pungă de plastic pusă pe cap. ”

 

Actorul Bengel, locuia în Washington Heights și  avea o probleme psihiatrice grve. În buzunarul pantalonilor a fost găsit un bilet de adio.

Te-ar putea interesa și Un bebelus in stare avansata de descompunere si plin de viermi a fost gasit intr-o punga aruncata la marginea drumului

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.