Londra sub soc! Cadavrele a doua femei au fost gasite intr-un congelator

Londra sub soc! Cadavrele a doua femei au fost gasite intr-un congelator

 

Doi bărbați, în vârstă de 50 și 34 de ani au fost arestați în aceste ore de către poliția britanică în cursul anchetei, privind descoperirea groazei :  cadavrele a două femei au fost găsite ascunse într-un congelator, în interiorul unui apartament din Canning Town est de Londra.

 

Povestea, care a trezit atenția mass-media și a speriat cartierul, a fost urmată de o vânătoare printre oameni care a condus la arestarea celor doi suspecți. În momentul de față, nu au fost identificate  iar Scotland Yard-ul nu vorbește despre legăturile lor cu arestații și nici de posibilele motive ale crimei duble. Potrivit BBC, în acest moment crimele din Londra de la începutul anului 2019 a ajuns la 40 .

 

Te-ar putea interesa și Soferul unui autobuz de scolari a violat o tanara de 14 ani: judecatorul nu il condamna

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.