Londra, o balenă moartă a fost găsită pe malul Tamisei

O mică balenă a fost găsită moartă  pe malurile Tamisei, sub podul Battersea din sud-vestul Londrei . Tânăra balenă lungă de 3-4 metri, a fost descoperită vineri seara, relatează presa britanică  declarând că este cel de-al doilea cetaceu care a fost găsit mort în capitala britanică în aproximativ două luni.

Citește și Descoperire extraordinară! În Argentina rămășițele unui titanosaur: datează de acum 85 de milioane de ani

Autoritatea portuară din Londra a anunțat că,  carcasa animalului va fi înlăturată  astăzi și se va efectua o autopsie pentru a stabili cauzele decesului.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.