Londra: ISIS a revendicat atacul

Londra: ISIS a revendicat atacul

Statul Islamic (ISIS) a revendicat prin intermediul agenției sale de propagandă „Amaq” atacul care a avut loc ieri pe Podul Londrei, afirmând că a fost condus de unul dintre luptătorii săi. În mesaj Amaq a declarat că atacatorul a înjunghiat trecătorii pe podul londonez, ca răspuns la apelul ISIS de a-i lovi pe cetățenii țărilor care fac parte din coaliția internațională condusă de SUA.

Citește și Londra, alarmă pe London Bridge: focuri de armă, panică în mulțime / VIDEO

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.