Londra, injectează un vaccin fals unei bătrâne și percepe 160 de lire sterline: se caută falsul asistent

Poliția londoneză îl caută pe un bărbat acuzat că se prezintă ca asistent angajat al Sistemului Național de Sănătate Britanic (NHS) și că a înșelat o femeie de 92 de ani , injectându-i un fals vaccin Covid 19 în schimbul a 160 de lire sterline. S-a întâmplat în Surbiton, sud-vestul Londrei.

Bărbatul s-a prezentat la casa bătrânei în după-amiaza zilei de 30 decembrie, prezentându-se ca asistent angajat al NHS.

Femeia a spus că a fost înțepată în braț cu un „instrument asemănător cu o săgeată” și că bărbatul i-a cerut apoi 160 de lire sterline, spunându-i că suma îi va fi rambursată de NHS.

Citește și Covid, primarul Londrei a declarat stare de urgență: „Virusul a scăpat de sub control”

Poliția a spus că nu este clar dacă bărbatul a injectat efectiv o substanță în brațul bătrânei și ce substanță era, dar femeia, care a verificat la spital, este bine. Inspectorul Kevin Ives a vorbit despre „o agresiune dezgustătoare și total inacceptabilă ”. Potrivit poliției, este „fundamental” să-l găsim pe bărbat cât mai curând posibil, deoarece „ar putea pune în pericol viața oamenilor”.

  În ultimele zile, autoritățile sanitare din Regatul Unit au sfătuit populația să nu aibă încredere în persoanele care oferă presupusa posibilitate de a efectua vaccinul contra cost, după răspândirea unei serii de mesaje false.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Acest articol a fost verificat cu https://www.bbc.com/news/uk-england-london
Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.