Londra, începe faza 2, autobuzele și metroul sunt pline: mulți fără măști și fără a respecta distanța socială

Marea Britanie a început a doua etapă cu revenirea la locul de muncă a cetățenilor care nu pot lucra de acasă, dar primele imagini care vin de la Londra nu sunt deloc pozitive.  Mii de persoane au început să folosească transportul în comun. Numărul de pasageri a crescut în metrourile londoneze, coincidând cu invitația de a reveni la locul de muncă, lansat de premierul Boris Johnson. Datele difuzate de Transport for London, compania de transport public din Londra, indică faptul că în această dimineață, de la începutul serviciului la ora 6 (ora locală), numărul de pasageri a crescut cu 8,7 la sută față de aceeași perioadă săptămâna trecută.

SUA: record de decese, dar Trump încurajează redeschiderea

Între timp, guvernul britanic este gata să „ia măsuri” împotriva angajatorilor care nu garantează siguranța angajaților și distanțarea din unele sectoare.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.