Londra, explozie puternică la Heron Tower: “Cad bucăți de ciment”

Londra, explozie puternică la Heron Tower: “Cad bucăți de ciment”

Turnul zgârie-nori Heron Tower din Londra a fost izolat datorită unei explozii masive care a dus la căderi de bucăți enorme de ciment. Explozia ar fi fost provocată din cauza unui cazan. Clădirea masivă din Bishopsgate, care formează orizontul capitalei Angliei, a fost închisă după ce martorii au relatat că poliția a încercuit zona.

 

Mașinile de poliție au blocat drumul.

Te-ar putea interesa și ”In pat se doarme, nu se face altceva”. Un judecator a dat dreptate unui vanzator de saltele

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.