Londra, depistare de droguri pe aeroportul Gatwick: erau ingrediente pentru prăjituri vegane

O maxi captură de droguri pe aeroportul din Londra Gatwick, droguri care a ridicat alarma în toată zona! Pulbere albă, da, dar s-a dovedit a fi un amestec de ingrediente pentru fabricarea prăjiturilor vegane. O valiză plină  cu 25 de pungi albastre de plastic umplute cu o pulbere albă, au dus autoritătățile în eroare, scrie presa britanică.

Testele efectuate de autorități au exonerat pe deplin proprietarul valizei confiscate miercuri trecute, un angajat al lanțului de cofetării vegane Purezza din Londra și Brighton. Cu toate acestea, poliția a reacționat cu ironie, profitând de neînțelegerea pentru a avertiza călătorii să nu inducă în eroare poliția.

Un chirurg a adormit pe jos după ce a făcut șapte operații fără nicio pauză

„Captură mare de droguri în Gatwick – a scris poliția britanică de transport pe Twitter – În colaborare cu Ministerul de Interne, praful a fost testat și s-a dovedit a fi un ingredient pentru prăjituri  vegane. Vă rugăm să etichetați alimentele  data viitoare și să aduceți mostre de tort ».

„Vă mulțumesc pentru înțelegere, băieți. Dacă treceți prin Brighton veniți să gustați  o bucată de prăjitură ”, a răspuns personalul cofetăriei Purity.

De Claudiu Bot

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.