Londra, alarmă pe London Bridge: focuri de armă, panică în mulțime / VIDEO

Arme de foc și poliție în acțiune în aceste minute la London Bridge , în inima Londrei, raportează mass-media citând martori și surse de anchetă. Contextul nu este încă clar. Surse ale poliției citate de Sky News vorbesc despre un bărbat ucis de focurile de armă ale poliției pe London Bridge.

Citește și Copil de 5 ani torturat până la moarte de proprii părinți: chinurile la care l-au supus depășesc orice imaginație

Potrivit informațiilor preliminare, poliția a dat coordonat zona blocând accesul la podul unde un camion este staționat în mijlocul carosabilului. Scotland Yard se referă în prezent la un „accident” pe contul său de Twitter, invitând pe toți să evite zona. La rândul său, serviciul de ambulanță din Londra a trimis mai multe ambulanțe . Acea zonă a fost scena  unui atac terorist jihadist în ultimii ani.

Poliția britanică a anunțat că a arestat un bărbat înarmat cu cuțite care, pe London Bridge, a atacat câțiva trecători. Doi dintre răniți au murit, iar atacatorul a fost ucis.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.