Londra a înregistrat mai multe decese Covid decât în ​​bombardamentele naziștilor

Marcând un record trist, decesele de covid-19 la Londra în cele patru săptămâni care s-au încheiat 17 aprilie sunt puțin mai mari decât cele din cele patru săptămâni ale  ofensivei nazistei  în timpul celui de-al doilea război mondial,relatează  BBC .

Guvernul din Noua Zeelandă ajută prostituatele în timpul blocajului de coronavirus

Conform datelor din arhivele naționale, în cele 28 de zile groaznice până la 4 octombrie 1940, care au marcat cea mai grea perioadă a ofensivei din Londra, 4.677 de civili au fost uciși. Numărul deceselor cu covid-19 până la 17 aprilie, realizat de BBC cu datele Oficiului Național de Statistică, a ajuns la 4.697. BBC subliniază că decesele au crescut brusc încă din a doua săptămână. Acest lucru ridică îngrijorarea că s-ar putea aștepta un bilanț și mai grav în ultimele 28 de zile săptămâna viitoare.

Un asteroid va „atinge” Pământul pe 29 aprilie, dar NASA ne asigură: „Nu este niciun pericol”

Între timp, numărul persoanelor care și-au pierdut viața în Marea Britanie a crescut la 21.678. Ministrul Sănătății, Matt Hancock, a raportat 586 de decese în ultimele 24 de ore, Hancock a explicat că până în prezent s-au efectuat 700.387 de teste în Marea Britanie.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.