Logodnica lui moare de cancer, iar el se căsătorește cu ea în timpul înmormântării în fața martorilor și prietenilor

Logodnica lui moare de cancer, iar el se căsătorește cu ea în timpul înmormântării în fața martorilor și prietenilor

S-a căsătorit cu iubita lui decedată în timpul înmormântării pentru a-și arăta marea dragoste. Potrivit Daily Mail, ceremonia de nuntă a avut loc într-o sală funerară din Dalian,  China. Xu Shinan, în vârstă de 35 de ani, a dorit să-i împlinească visul lui Yang Liu , care a murit la 34 de ani după ce a pierdut bătălia cu cancerul la sân.  Femeia a purtat o rochie de mireasă albă și era înconjurată de 169 de buchete de trandafiri roz. Noul mire  era lângă ea, o mângâia și citea juramintele de nuntă. “Te rog, nu-ți faci griji! Restul vieții mele va fi dureros, dar nu voi renunța ”, a spus Xu, adresându-se soției sale, care a murit pe 14 octombrie.

Bărbatul a spus că a stat la căpătâiul lui Yang, 24 de ore pe zi, timp de șapte zile după moartea sa, o tradiție din China pentru a arăta respectul pentru morți. „Soția mea a dorit ca nimeni să nu  plângă pentru ea dacă va muri. Mi-am reținut atât de mult lacrimile, dar când a fost dusă în sala de incinerare, nu am mai rezistat”, a spus Xu.

O asistentă donează ficatul micuțului pacient de 7 luni: „Intervenția a durat 14 ore, dar merită să trăiască”

 

Xu și Yang au fost colegi studenți de universitate. S-au întâlnit pe internet și s-au îndrăgostit în august 2007. Cuplul a înregistrat căsătoria în august 2013 și au început să se pregătească pentru nuntă, dar trei luni mai târziu viața lor a fost răsturnată: Yang a fost diagnosticată cu cancer la sân . Datorită ciclurilor chimioterapice condițiile lui Yang s-au îmbunătățit atât de mult, încât în ​​2017, cuplul a început din nou să pregătească nunta . Dar, un an mai târziu, înainte de nuntă, cancerul s-a întors. În încercarea de a găsi o cură mai eficientă, Xu s-a dus cu iubita lui în toate spitalele   din toată China.

“La urma urmei am călătorit și a fost un an fericit”a spus Xu. În luna mai a acestui an, starea femeii s-a deteriorat și a fost internată în Dalian, unde a murit. ” Nu m-a recunoscut, nici nu ne-am luat adio”, a spus omul devastat de durere.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.