Locuitorii orașelor în carantină sunt disperați: un bărbat și-a acoprit nasul și gura cu absorbant

Locuitorii orașelor în carantină sunt disperați: un bărbat și-a acoprit nasul și gura cu absorbant

Locuitorii orașelor în carantină au devenit aparent atât de „disperați” pentru a se proteja, încât folosesc orice pentru a-și acoperi gura și nasul, scrie Daily Star

Citește și Coronavirus, videoclipurile care terorizează lumea: oamenii se prăbușesc în stradă. China ascunde ceva mult mai grav?

Un bărbat din Wuhan folosește un absorbent pentru femei ca mască pentru a se proteja de coronavirusul extrem de contagios.   Bărbatul a fost fotografiat cu absorbantul intim lipit de față pentru a-și acoperi gura și nasul .

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.