Listeria, confirmată prima infecție în afara Spaniei: este un englez după ce a călătorit în Andaluzia

Alerta internațională pentru infecția cu listeria continuă și a ajuns dincolo de granițele Spaniei

Ministrul spaniol al sănătății a confirmat zvonurile despre primul caz de boală găsit în afara granițelor naționale. Este vorba de un cetățean britanic care ar fi putut contracta infecția în timpul șederii sale în Spania înainte de a se muta în Franța, unde a fost ulterior. diagnosticat.

Johnson & Johnson ”responsabil pentru crizele de opioide” trebuie să plătească 572 milioane

Potrivit presei El Pais, bărbatul a petrecut mai multe zile în spital înainte de a se întoarce acasă. În ultimele zile, epidemia de listerioză spaniolă a devenit o alarmă internațională, cu peste 532 de infecții suspecte și două decese.

Epidemia cu listeria a fost provocată două tipuri diferite de carne ambalată, care sunt produse în Andaluzia: carne de porc produsă de marca La Mechà și de vițel, produsă de o altă companie, Martinez Leon , dar în aceeași unitate în care ar fi avut loc listerioza, raportează 20minutos.es.

De Marius Oprea

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.