Liposucție într-o clinică din străinătate pentru a economisi bani: o mamă de 32 de ani rămâne desfigurată

Abigail Fernandez, o mamă în vârstă de 32 de ani din Newquay, Cornwall, a cheltuit mai puțin de 3.000 de euro pentru o operație de eliminarea grăsimii într-o clinică  Tunisia. Acum femeia a rămas cu o gaură în burtă.

Femeia a recunoscut că a decis să meargă în Tunisia pentru a economisi bani, dar până la urmă a plătit și mai mulți bani pentru a se salva.  După cele trei sarcini, potrivit Daily Mail, corpul său nu mai era același, așa că a ales să apeleze la o intervenție chirurgicală pentru a avea un fizic de vis, dar nu avea prea mulți bani disponibili.

Citește și Pasageri transformați în oameni de zăpadă după ce autobuzul în care călătoreau s-a defectat / VIDEO

O liposucție în Marea Britanie costă în jur de 10.000 de euro, așa că a decis să meargă în Tunisia plătind doar 3.000 de euro. Clinica a avut recenzii excelente, așa că a avut încredere, dar astăzi Abigail a dorit să le spună experiența ei pentru a avertiza oamenii despre acestă clinică care era să o omoare. Imediat după operație, femeia a început să se simtă foarte rău, avea dureri mari și începuse să facă febră. Medicii de la clinică au transferat-o la un alt spital unde i s-a spus  că din cauza operației i s-a format un cheag în afara vaselor de sânge.

Abigail a stat internată 4 săptămâni timp în care a fost supusă tratamentelor cu antibiotice dar acum a  rămas o gaură adâncă în abdomen, care poate fi eliminată doar cu o intervenție chirurgicală foarte scumpă.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.