”Lion man”, ucis chiar de leii pe care i-a crescut ca pe fii lui

Africa de Sud, ”Lion man” ucis de leii pe care i-a crescut

Leon Van Biljon, în vârstă de 70 de ani, și-a crescut cei trei lei Rambo, Katryn și Nakita ca pe fii lui în Pretoria, Africa de Sud și pentru care era cunoscut în zonă sub numele de „Lion man”. Pentru acei lei el construise în Mahala View Lion Game Lodge din Cullinan, un loc unde turiștii puteau admira animalele pe care el însuși i-a crescut și educat. Și tocmai în acel loc s-a produs tragedia care a dus la moartea lui Leon. Ca în fiecare zi, bărbtaul a intrat în zona în care erau leii, dar pe 20 august, una dintre ei l-a atacat pe Leon.

Dependentă de droguri dă naștere unui copil și-l ucide cu o doză masivă de heroină

Adăpostul fusese deschis vizitatorilor de puțin timp când a avut loc tragedia. Leon a fost dus de urgență la spital, dar a murit la scurt timp, din cauza rănilor grave.

Colaboratorii lui ” Lion man” au decis să ucidă toți cei trei lei deși mulți martori au povestit că bărbatul a fost atacat doar de unul dintre ei.

De Claudiu Bot

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.