Limba unui om s-a corodat de prea multe băuturi energizante: “beau până la 6 doze pe zi”

Are o adevarată dependență de băuturi energizante, dar în timp băuturile i-au corodat limba.

Dan Royals, un profesor din Statele Unite, a spus că are limba practic mâncat- de băuturile energizante și de care nu se poate lipsi.

Omul a ajuns să consume până la 6 doze pe zi.  Considerând că fiecare băutură conține echivalentul a aproximativ 13 linguri de zahăr, cantitatea de dulciuri pe care le consumă este într-adevăr excesivă. Băuturile energice, totuși, conțin un alt set de ingrediente care ar fi putut provoca leziunile.

Limba sa, de fapt, este  consumată: în unele părți ale limbii are găuri, ca și cum ar  lipsi bucăți de carne.

O cerere în căsătorie s-a încheiat într-o tragedie: s-a scufundat pentru a-i cere să fie soția lui și moare înecat

Totul a ănceput atunci când s-a angajat. Trebuind să stea cu copiii de vârstă foarte mică, pentru a-și menține energia, a început să consume băuturile energizante, scrie Metro. Lucrând cu copiii avea nevoie de o anumiă energie și atunci s-a gândit să se ajute cu aceste băuturi.

Astăzi, Dan dorește să trimită un mesaj tuturor, solicitând utilizarea moderată a acestor băuturi, ale căror efecte pot fi devastatoare pentru sănătate.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.