LiLou, purcelușa angajată la aeroportul din San Francisco pentru a calma anxietatea pasagerilor

LiLou, cu un chipiu de pilot, o fustiță roz, unghiile vopsite cu roșu aprins și cu o eșarfă în jurul gâtului, rătăcește prin coridoarele aeroportului fericită să fie mângâiată și fotografiată de toți pasagerii în tranzit și în așteptare Nu vorbim despre un model angajat pentru a face reclamă la ceva, ci despre o purcelușă ”angajată” de Aeroportul Internațional San Francisco pentru a calma anxietatea pasagerilor.

LiLou , acesta este numele purcelușei de cinci ani, face parte dintr-un program de terapie cu  animale de companie început de aeroportul american pentru a înveseli pasagerii și a atenua anxietățile de călătorie.

Un criminal care a decapitat o fetiță de 8 luni cu un cuțit de bucătărie pentru a fi executat prin împușcare

 

“Oamenii sunt foarte fericiți și se mai distrag din gânduri și din anxietatea unei călătorii, fie de vacanță sau  pentru servici”, a explicat proprietarul său, Tatyana Danilova, adăugând: “Toată lumea este foarte fericită să o vadă, LiLou îi face să se oprească o secundă, îi face să zâmbească și îi surprinde. Este primul animal de acest fel înscris în acest program pe  aeroport “LiLou i-a plăcut întotdeauna să interacționeze cu oamenii”, a spus proprietarul, dar are și un defect, deoarece “ca orice pradă, nu îi place să fie abordată din spate”.

Când nu este în serviciu, porcul locuiește cu proprietarul într-un apartament din același oraș american,  și se dedică antrenamentului plimbărilor lungi. Are și un cont Instagram cu zeci de mii de urmăritori și fotografii .

„Când am lansat pentru prima dată programul Wag Brigade, obiectivul nostru principal a fost de a scăpa de stres pentru pasagerii noștri. Cu toate acestea, ceea ce avem descoperit este că prin animalele am creat o legătură mai profundă cu pasagerii noștri “, a explicat șeful serviciului.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.