Libia: Premierul al-Serraj a fost răpit pe aeroport, dar guvernul neagă

Conform zvonurilor, premierul libian Fayez al-Serraj a fost răpit de unii milițieni la sosirea pe aeroportul Meitiga, la porțile capitalei Tripoli, chiar dacă surse guvernamentale neagă zvonurile. Fayez al -Serraj se întorcea dintr-o călătorie diplomatică la Bruxelles, unde se dusese să discute despre criza libiană cu cele mai înalte poziții din Uniunea Europeană.

Forțele armate libiene au declarat aserară că:  „Fayez al-Sarraj a fost capturat de un grup de oameni înarmați, apoi a dispărut din radarul nostru. A  reapărut o oră mai târziu în centrul de sănătate Alnour; apoi a dispărut din nou. Convoiul personal a fost văzut ultima dată fără el în urmă cu 30 de minute pe drumul alSika, dar fără gărzile de corp . ” Conform unor surse, milițienii l-ar fi luat ostatic doar pe primul-ministru, nu și  pe ministrul de externe Taher Siala, care era acolo cu el.”

Citește și Patru bărbați au fost condamnați la moarte prin spânzurare în cazul tinerei violată și ucisă din India

https://twitter.com/LNA2019M/status/1215029404914585601

Cu toate acestea, guvernul de la Tripoli a negat ulterior zvonurile potrivit cărora al-Serraj a fost răpit.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.