Libia, ONU: 432 morti si 2.069 raniti de la inceputul atacurilor de la Tripoli

Libia, ONU: 432 morti si 2.069 raniti de la inceputul atacurilor de la Tripoli

Ultimul triste bilanț al morților și răniților din conflictul aflat în desfășurare la Tripoli, început la  4 aprilie  este de 432 de morți și 2.069 de răniți, când generalul Khalifa Haftar a lansat ofensiva militară pentru a cuceri capitala libiană.

 

Mai mult de 50.000 de persoane au fost strămutate, a declarat astăzi Organizația Mondială a Sănătății (OMS).

 

Ieri, ONU a lansat un apel pentru un armistițiu umanitar de o săptămână, la începutul Ramadanului, luna sfântă pentru musulmani care începe de astăzi.

Te-ar putea interesa și SUA, video baby-kamikaze : “Vom ucide evreii”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.