Libia, ONU : 220 de morti si 1066 raniti în luptele din Tripoli

Libia, ONU : 220 de morți și 1066 răniți în luptele din Tripoli “Printre civilii uciși sunt operatori din domeniul sănătății, femei și copii” .

Ultimul bilanț de victime din conflictul care este în curs de desfășurare  la Tripoli din 4 aprilie anul trecut este de 220 de morți și 1066 răniți, când generalul Khalifa Haftar a lansat ofensiva militară pentru a cuceri capitala libiană. Aceasta este ceea ce raportează Organizația Mondială a Sănătății (OMS), afirmând că printre “civilii uciși sunt operatori în domeniul sănătății, femei și copii”.

 

 

Te-ar mai putea interesa și Imigrantii din New Mexico: FBI aresteaza liderul militiei de frontieră

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.