Libia, OMS bilant tragic: 510 morti si 2.467 raniti in conflictul de la Tripoli

Libia, OMS bilant tragic: 510 morti si 2.467 raniti in conflictul de la Tripoli

Ultimul bilanț al victimelor din conflictul de la Tripoli din Libia de la începutul atacurilor din 4 aprilie este de 510 morți și 2.467 răniți, potrivit Organizației Mondiale a Sănătății (OMS) în Libia.

 

În ultimele zile, Biroul ONU pentru Afaceri Umanitare (OCHA) a raportat că peste 75.000 de persoane forțate să-și părăsească casele din cauza luptelor, dintre care aproximativ 48% sunt copii și 51% femei.

 

Te-ar putea interesa și Irak: responsabilul ISIS pentru ”traficul de sclave yazidi”, a fost capturat la Mosul

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.