Libia, ministrul adjunct al Apararii din Tripoli a fost rapit de militia islamista

Libia, ministrul adjunct al Apararii din Tripoli a fost rapit de militia islamista

Ministrul adjunct al apărării al acordului național libian, Wahida Abdullah al Suleimani, a fost răpit ieri de  miliția islamistă la Tripoli. Acest lucru a fost raportat de site-ul libian de la Marsad, considerat a fi aproape de generalul Khalifa Haftar.

 

Deja de seara trecută, potrivit informațiilor furnizate de al Marsad, al Suleimani ar fi întrerupt orice comunicare cu echipa guvernului, iar telefonul său este deconectat.

Dispariția lui, adaugă la Marsad, a fost raportată de  rudele sale  pe Facebook.

Te-ar putea interesa și In Libia, femeile si copiii sunt folositi pe post scuturi umane

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.