Libia, mass-media turcă: vehicule blindate și artilerie grea la sud de Tripoli

Libia, mass-media turcă: vehicule blindate și artilerie grea la sud de Tripoli

“Vehiculele blindate și artileria Emiratelor au fost dislocate în orașul Tarhuna, sediul miliției din (Khalifa) Haftar”, la sud de Tripoli, este ceea ce relatează agenția de știri turcă Anadolu, care citând o sursă a securității ar putea exista o „reluare a ofensivei” în capitala libiană, după ce generalul Haftar a refuzat să semneze acordul de armistițiu.

Citește și Libia, Haftar nu a semnat armistițiul

Cu toate acestea, ministerul rus al apărării a spus că Haftar va semna doar că cere două zile de timp pentru a discuta acordul de armistiți cu oamenii săi.

Pentru mai multe articole interesante rămân cu noi pentru  RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de  Facebook ,  Twitter  și  Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.