Libia, Isis ataca baza armatei Haftar: cel puțin 9 morti

Libia, Isis ataca baza armatei Haftar: cel puțin 9 morti

 

Cel puțin 9 soldați din armata națională libiană condusă de generalul Khalifa Haftar au fost uciși în timpul atacului desfășurat de militanții ISIS pe o bază de instruire din deșertul sud-vest al țării.

 

Potrivit rapoartelor autorităților libiene, extremiștii s-au luptat cu armata în apropierea bazei aeriene cucerită de armata libiană din orașul Sabha.

 

ISIS a revendicat atacul.

 

Te-ar putea interesa și Explozie puternica la o fabrica de silicon. Bilant provizoriu 4 morti si 3 disparuti

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.