Libia, Haftar lansează o mega ofensivă în Tripoli

Libia, Haftar lansează o mega ofensivă în Tripoli

Comanda generală a armatei naționale libiene (LNA), condusă de generalul Khalifa Haftar, a declarat „că toate forțele , navale și aeriene participă la un atac major împotriva milițiilor de lângă Tripoli”. Acest lucru a fost raportat de site-ul Sky News Arabia, citând o declarație a comandamentului general al ANL în care „solicită locuitorilor să părăsească zonele confruntărilor și locurile unde se află milițiile”.

Iată ce face războiul din Siria: o fetiță s-a născut cu un glonț în cap / Video

Libiaa

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.