Libia, generalul Haftar lanseaza un contraatac la sud de Tripoli

Libia, generalul Haftar lansează contraatac la sud de Tripoli

Forțele generale ale lui Khalifa Haftar au lansat contraatacul la sud de Tripoli. Lupta continuă violent în Ain Zara, punct avansat al ofensivei la 15 kilometri sud-est de capitala libiană. Între timp, numărul deceselor , potrivit Organizației Mondiale a Sănătății, a crescut la 174 de morți și 756 răniți.

 

Te-ar putea interesa și Iata ce face razboiul din Siria: o fetita s-a nascut cu un glont in cap / Video

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.