Libia: Forțele Haftar bombardează spitalul din Tripoli unde sunt tratați pacienți cu coronavirus VIDEO

Nu este un război împotriva coronavirusului, ci război pe timpul coronavirusului. Forțele generalului libian Khalifa Haftar au „bombardat” un spital din Tripoli unde erau tratați pacienții  de coronavirus. a anunțat presa locală printr-o serie de videoclipuri în care se vede  fumul care se ridica din spital la Khadrah din capitala libiană.

Coronavirus, prea multe decese în New York: ipoteza gropilor comune

Știrea a fost transmisă de televiziunea prin satelit Libya al Ahrar în care Ministerul Sănătății al Guvernului Acordului Național recunoscut de comunitatea internațională a lansat un apel: „Solicităm Organizației Mondiale a Sănătății (OMS) să ia toate măsurile necesare pentru a preveni repeta astfel de crime “, a declarat ministerul potrivit Libian TV.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.