Libia, focurile de artilerie de la Tripoli au ucis doi copii și alți doi au fost răniți

Doi copii au fost uciși și alți doi răniți într-un atac de artilerie la Tripoli în timp ce se îndreptau spre școală. Surse ale Ministerului Sănătății din Libia au raportat informația, vorbind despre „grenade libere”. Un post de televiziune de la  Qatari susține că cel puțin o grenadă a fost trasă de către forțele generalului Khalifa Haftar.

Citește și Mii de oameni fug din nord-vestul Siriei, în timp ce Assad se împinge tot mai aproape de orașul Idlib

Copiii aveau între 9 și 12 ani și au murit în cartierul Badri.

Pentru mai multe articole interesante rămân cu noi pentru  RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de  Facebook ,  Twitter  și  Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.