Libia, ciocniri în Abu Grein: 24 de morți și peste 100 de răniți

Libia, ciocniri în Abu Grein: 24 de morți și peste 100 de răniți.  Orașul este situat la aproximativ 120 de kilometri sud de Misurata.

Confruntările care au izbucnit ieri în orașul libian Abu Grein, la aproximativ 120 de kilometri sud  au provocat 24 de morți și peste 100 de răniți.

Citește și Afganistan, talibanii: „Avionul prăbușit aparține a CIA”

Agenția de știri chineză Xinhua raportează că o sursă a forțelor generalului Khalifa Haftar a declarat   „12 morți și 55 de răniți printre trupele noastre”, în timp ce oficiali de la Tripoli a raportat forțelor guvernamentale că ar fi 12 morți și peste 50 de răniți.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.