Libia: centrul istoric din Tripoli a fost lovit de rachetele lui Haftar

„Trei rachete” trase de milițiile generalului Khalifa Haftar au lovit centrul istoric din Tripoli provocând rănirea „unei femei și a unei fetițe”, după cum a relatat un tweet de pe site-ul Libye Observer. „Șapte case au fost avariate”,  amintind că centrul din Tripoli are clădiri care datează din vremurile romane și otomane.

Ar fi prima dată când centrul istoric din Tripoli a fost lovit în timpul atacului Haftar.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.