Libia, cadavrul unei fetițe a fost găsit pe o plajă: este victima unui naufragiu

Trupul unei fetițe în vârstă de câteva luni , victima naufragiului din 13 iunie de pe coasta Libiei , a fost recuperat pe plaja Sourman, relatează presa Mediterraneo Cronaca . La bordul navei se aflau 32 de imigranți. Douăzeci de persoane ar fi fost salvate de pescari, în timp ce cei dispăruți ar fi 11, inclusiv un alt copil. În ciuda mai multor zile pe mare, fetița încă mai purta  pijamalele cu un iepuraș pe piept

O mamă disperată a denunțat dispariția fiului ei de 2 ani, dar este arestată: ”L-a ucis și aruncat la gunoi”

Naufragiul a fost raportat de centrala Phone Alarm  contactată de un membru al familiei uneia dintre persoanele aflate la bord.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.