Libia, bilant tragic: 100 de morti de la inceputul razboiului: printre victime sunt si 28 de copii

Libia, bilant tragic: 100 de morti de la inceputul razboiului: printre victime sunt si 28 de copii

Sunt peste  100 de decese, inclusiv 28 de copii și peste 500 de răniți înregistrați în Libia de la 4 aprilie până în ziua de astăzi din cauza luptelor în desfășurare.

 

Peste 200 de copii sunt răniți. Acest lucru a fost raportat de către președintele Asociației medicilor străini din Italia Foad Aodi. ”Spitalele din Libia- spune el- “se prăbușesc și cererile de a opera copiii răniți în Italia s-au triplat”.

Te-ar putea interesa și Cuba, decizie extrema impotriva foamei: carne de strut, nutrie si crocodil

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.