Libia, bilant OMS: 562 morti si 2.855 raniti in conflictul de la Tripoli

Libia, bilant OMS: 562 morti si 2.855 raniti in conflictul de la Tripoli

Tragicul bilanț emis de biroul Organizației Mondiale a Sănătății (OMS) din Libia este de 562 de morți , inclusiv 40 de civili, și 2855 răniți, inclusiv 106 civili,  în conflictul în desfășurare din 4 aprilie în Tripoli, Libia.  Printre cei uciși săptămâna trecută se mai află și doi lucrători din domeniul sănătății.

 

Într-un interviu publicat ieri în Le Journal du Dimanche, generalul Khalifa Haftar a declarat că ofensiva lansată la începutul lui aprilie pentru a prelua controlul asupra Tripoli va continua până când milițiile vor fi înfrânte, declarat ziarului francez după întâlnirea de săptămâna trecută cu președintele francez Emmanuel Macron, la sfârșitul căruia a exclus o încetare a focului.

 

Te-ar putea interesa și O tornada in Oklahoma a distrus un hotel: doi morti si mai multi raniti

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.