Libia, Al Sarraj respinge armistițiul Ramadan oferit de Haftar

Guvernul acordului național al premierului libian Fayez Al Sarraj a anunțat că nu intenționează să respecte încetarea focului pentru Ramadan propus de forțele generalului Khalifa Haftar. „Continuăm apărarea noastră legitimă”, se arată într-o declarație postată pe Facebook.

Un judecător federal refuză ordinul lui Trump: imigrația blocată pe 60 de zile

Decizia a fost luată pentru că „încălcările continue ne împing să nu mai avem încredere în armistițiile declarate de agresor obișnuit cu trădarea”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.